Lees hier wat anderen hebben gehad

aan coaching of een training bij LevenderWijs!

Tineke
Tineke
Zelfvertrouwen training

In de afgelopen jaren was ik door allerlei gebeurtenissen op verschillende vlakken mijn zelfvertrouwen aardig kwijt geraakt, de rek was er een beetje uit.

Esther heeft mij door middel van verschillende oefeningen en inzichten handvatten gegeven waar ik weer jaren mee vooruit kan. Esther laat een ieder in zijn waarde en geeft waardevolle tips, het helpt om op moeilijke momenten terug te kunnen pakken naar deze adviezen.

Miranda
Miranda
Balans werk en privé

Esther heeft mij geholpen in een moeilijke periode waarin ik de balans kwijt was tussen werk en een nieuw leven als moeder.

Door goed te luisteren en mijn gevoelens begrijpelijk te maken, liet ze mij inzien dat er meer achter zat. Ik dacht teveel voor anderen en ging over mijn eigen grenzen heen.

Door dat met effectieve oefeningen aan te pakken, heb ik geleerd dat ik mijn gedachtes kan sturen en sta ik positiever in het leven.  Miranda

Annelies
Annelies
Coachingstraject

Ik wilde leren om voor mijzelf op te komen en heb in het coachingstraject heel veel geleerd. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en ben niet meer bang om uit mijn comfortzone te gaan.

Ik heb geleerd beter om te gaan met mijn gevoelens en de gevoelens van anderen. Esther is geduldig en legt dingen goed uit, ze komt haar afspraken na. Met haar rustige en duidelijke aanpak ben ik tevreden, ik beveel haar dan ook zeker aan bij anderen!

Eva Groenendijk
Eva Groenendijk
De Hoofdtrainer - Jeugd/Jongeren

Esther is een zeer betrouwbare collega die wij graag als samenwerkingspartner inzetten voor jeugdigen die gedragsproblemen hebben.

De aanpak van Esther kenmerkt zicht door rust, structuur en duidelijkheid en heeft op veel van onze jeugdigen al een positief effect mogen hebben.

Esther is vanuit haar professionaliteit erg betrokken bij haar klanten en vanuit deze betrokkenheid goed in staat aan te sluiten om tot een goede en effectieve werkrelatie te komen.

De Hoofdtrainer

V.
V.
Coachingstraject - Jeugd/Jongeren

Ik heb veel ouders om me heen die vragen hoe het gaat met mijn zoon en of de training geholpen heeft.

Zijn boosheid en zijn minderwaardigheidsgevoel zijn veel minder en zijn gedrag is vaak veel doordachter en minder explosief. Hij schiet nog wel eens uit, maar over het algemeen gaat het echt zeer goed.

Ik ben echt super enthousiast! 

J.
J.
Jeugd/Jongeren

Mijn zoon is rustiger en prettiger in de omgang. Hij staat steviger in zijn schoenen.  

Brenda
Brenda
Coachingstraject

Ik had het idee dat ik een aantal situaties vast zat, dat ik vaak hetzelfde reageerde en veel uitstelde.

Fijn om met dit soort (paniek)situaties nu beter om te kunnen gaan. Ik vond het heel fijn dat na het eerste gesprek mijn doelen al duidelijk waren. Toen had ik niet verwacht dat we alle doelen aan het einde zouden kunnen afvinken.

Ik vond het een fijn traject waarbij ik me veilig voelde, en waar ik ook echt iets geleerd heb waar ik mee aan de slag kan.

Judith
Judith
Coachingstraject

Ik heb Esther ervaren als een coach die niet alleen goed luistert en samenvat maar ook vooral de juiste vragen op de juiste momenten stelt. Dat klinkt misschien als een  ‘standaard’ coach maar dat is ze zeker niet.

Het prettige aan Esther is dat zij haar ervaring als manager en haar eigen levenservaring meeneemt in de gesprekken, waardoor de adviezen vaak praktisch en direct toepasbaar zijn. Ook kijkt ze of een mogelijke oplossing past bij hoe jij je leven leidt (werk, privé, kinderen, partner, etc) zodat je niet meteen iets drastisch hoeft te veranderen. Ze is open en vriendelijk waardoor je je snel op je gemak voelt

Peter
Peter
Burn-out coaching

Ik zat tegen een burn-out aan. Ik wilde leren hoe ik mij op de juiste manier uit kon spreken, ook als ik boos over iets ben. Ik maakte me druk over wat andere collega’s denken maar het bleek dat ik dat vooral zélf bedacht.

Ik kijk nu naar het positieve in mijn leven en accepteer dat de boog kan niet altijd gespannen staan Ik heb veel geleerd en door die dingen toe te passen een burn-out kunnen voorkomen.

A.
A.
Coachingstraject - Jeugd/Jongeren

Na twee keer te zijn gezakt, ben ik geslaagd voor mijn eindexamen!

Esther heeft mij geholpen om mijn doelen te stellen en geleerd hoe ik mijn gedachte kan sturen zodat ik gefocust en vanuit rust en zelfvertrouwen aan het examen start.

Ik ben klaar voor mijn vervolgopleiding! 

A.
A.
Zelfvertrouwen training - Jeugd/Jongeren

Ik heb vooral geleerd zelfvertrouwen te krijgen en leren los te laten. Ook is mijn stress minder geworden door middel van oefeningen.

T.
T.
Coachingstraject

Mijn dochter is weerbaarder geworden en trekt zich veel minder aan van wat anderen zeggen.